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ElPedro
12 Giugno 2014 by Gianmarco in Our Recipes

Cooking Class Tuesdays

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Easy to bake, fast to finish! This new article explains why organic, gluten free recipes are the best thing since slide bread!

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RUSTIC LAMB AND COCONUT CURRY

A fuss free north-Indian inspired curry with succulent lamb pieces and a creamy coconut and spice sauce makes your weeknight smell like an Indian restaurant.

Ingredients

  • 500g lamb pieces
  • 1 large potato, peeled and diced
  • 1/2 teaspoon ground turmeric
  • 1 teaspoon salt
  • 2 large red onions
  • 10 cloves of garlic
  • 1 inch piece of ginger
  • handful of coriander leaves
  • 1 small red chili
  • 1 tablespoon ghee/butter
  • 1/2 cinnamon stick
  • 2 bay leaves
  • 1 teaspoon fennel seeds
  • 1 tablespoon ground cumin
  • 1 teaspoon garam masala
  • 1 (400g) can crushed tomatoes
  • 1/2 cup coconut milk

method

Place lamb pieces and potato in a large bowl. Add turmeric and salt. Mix well. Cover and rest in the fridge for 30 minutes.
Place onion, garlic, ginger, coriander leaves and chilli in the jug of a blender with 1 cup of water. Process until smooth. Set aside.
In a large heavy bottomed saucepan or cast iron casserole, heat ghee on high. Add cinnamon, bay leaf, coriander seeds, fennel seeds and black cardamom. Saute for a few seconds. Add the marinated meat and potatoes. Saute for a few minutes, tossing occasionally until meat is sealed on the outside and starting to brown. Add the onion mixture and reduce heat to medium.

Add cumin, garam masala and tomatoes. Season with salt to taste. Cover and simmer on medium for 40 minutes. Reduce heat to low. Add coconut milk. Cover and simmer for a further 15 minutes. Serve hot with steamed rice.

desertmeringueRecipeSweet & Sour
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  1. BRIAN GEOFFREY Rispondi

    I personally cringe every time I see a shop trying to recruit people with Check out our ping-pong table, pool table, awesome view, free drinks, and beer on tap... When I'm at work I want to work. When I'm done with work I have a family to go to. Ping-pong and beer couldn't possibly steal me away from my family.

    • MATTHEW FERRIDON Rispondi

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      • ThemeFuse Rispondi

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        • PAUL REDMOND Rispondi

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          • MATTHEW FERRIDON

            In Sweden we have on average 33 vacationdays (includes national holidays). 5 vacations weeks in mandatory by law. Lots of people have 6 weeks.

  2. ThemeFuse Rispondi

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  3. MATTHEW FERRIDON Rispondi

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  • Ottimo locale, pulito e ordinato.
    Il personale è veloce, cordiale e attento.
    Il cibo è ottimo e con una vasta scelta che mette in imbarazzo su cosa scegliere.
    Tutto è sempre fresco saporito e soprattutto abbondante.
    Io sto qui da 3 giorni per lavoro e dopo averlo scoperto non giro più per ristoranti e pizzerie a farmi pulire il portafoglio.
    Pranzo e ceno sempre qui e con una media di 10 euro puoi avere un primo abbondante, un ottimo secondo con contorno ( porzioni sempre molto generose) e la bottiglia d’acqua.
    Da buon gustaio, consiglio questo locale per qualità dei prodotti, abbondanza e vasta scelta dei piatti, convenienza e gentilezza del personale.
    Siccome starò ancora qui due giorni continueremo, con le mie colleghe a pranzare e cenare lì.
    La vicinanza al centro permette di poter essere liberi di visitare sia Bari vecchia che le vie dello shopping.

    Vincenzo S.
    review from TripAdvisor
  • Il servizio è stato davvero molto veloce nonostante il locale fosse pieno. Il cibo era buono, squisito e soprattutto caldo.. ed è una qualità non del tutto scontata nelle mense self service. Prezzi davvero bassi rispetto alla qualità dei pasti che è molto alta. È stata una buona ed economica scoperta.

    Tania S.
    review from TripAdvisor
  • Siamo stati in questa tavola calda in più di qualche occasione..
    La qualità del cibo è altissima e i prezzi sono bassi! Ambiente pulito, personale sempre sorridente e velocissimo.
    Il signor Michele cordiale e disponibilissimo..
    Lo consiglio.. Provare per credere!!!

    Silvia F.
    review from Trip Advisor


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